סלט קישואים מבושל במחבת
פשוט, טעים ומהיר – כמעט ללא קלוריות
Prep Time 10 mins
Cook Time 15 mins
Course ירקות מבושלים
Servings 1
Equipment
- מחבת בינוני
Ingredients
- 1 יח' בצל בינוני קצוץ דק
- 3 יח' קישואים בינוניים חתוכים לטבעות
תיבול: חצי כפית מלח, רבע כפית כורכום, קמצוץ פלפל שחור
Instructions
- מחממים מחבת רחבה (רצוי מחבת עם ציפוי שאינו נדבק) עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הקישואים, ממליחים מעט עם המלחייה ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10-12 דקות, עד שהקישואים מתרככים אבל לא לגמרי.
- מרימים את המכסה ומתבלים במלח, כורכום ופלפל שחור. מערבבים ומבשלים על אש בינונית (ללא מכסה) במשך 5 דקות עד שהקישואים מזהיבים (במידה והתערובת מתייבשת במחבת אפשר להוסיף 2-3 כפות מים). טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
Notes
Keyword דיאטטי, ירקות מבושלים, סלט חם, קישואים, תוספות